Loading...
Diensten2019-04-15T14:56:48+00:00

BINNENSCHILDERWERK
Door uw interieur te laten voorzien van een nieuwe verflaag krijgt uw woning een compleet nieuwe uitstraling. Van wanden en plafonds tot deuren en kozijnen. Komt u er zelf niet uit bij de keuze van de kleur of materiaal dan helpt D.M. Schilder en Onderhoudsbedrijf u graag met advies. De mogelijkheden zijn zeer divers, o.a. spackspuiten, sausen of latex. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van airless verfspuiten.

BUITENSCHILDERWERK
Door de weeromstandigheden in Nederland wordt het buitenschilderwerk zwaar op de proef gesteld. Een perfecte voorbereiding van de ondergrond om de verflaag optimaal te beschermen en de keuze van de verf zelf zijn essentieel.

AFBOUW

Afwerking van onder andere plafonds en wanden met de beste kwaliteit producten. Wij nemen de zorg van uw hele project uit handen. Aanleg van vloerverwarming, verlaagde plafonds, plaatsing van keukens, wanden voorzien van stucwerk, airless spuiten van de wanden. Dit is een kleine greep uit de werkzaamheden die D.M. Schilder en afbouwbedrijf kan uitvoeren.

STUCWERK

Gladde afwerking of een structuur; elke soort stucwerk kunnen wij voor u verzorgen. Spackspuiten, spachtelputz, sierpleister en alle andere soorten stucwerk van wanden en plafonds, onze ervaren professionele medewerkers draaien er hun hand niet voor om.

Sanitair

U wilt een bestaande badkamer renoveren? Of een extra badkamer realiseren op bijvoorbeeld uw zolder? D.M. Schilder en afbouwbedrijf zorgt ervoor dat u binnen korte tijd heerlijk kunt relaxen in uw nieuwe badkamer. Aanleg van leidingwerk, plaatsing van een toilet, tegelwerk, bad, douche, jacuzzi, een stoomcabine? Niks is ons te gek. Wij leveren een perfect afgewerkte badkamer waar u vele jaren van zult genieten.

Renovatie

Uw monumentale pand is dringend aan renovatie toe? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Houtwerk, wanden en vloeren zullen weer als nieuw zijn!
Ook na de aankoop van uw nieuwe huis zijn wij uw partner bij complete verbouwingen van de woonkamer, keuken.
U wilt een bed and breakfast realiseren op zolder? Geen probleem voor D.M. Schilder en afbouwbedrijf.